Aankoop van koffiebonen aan B2B-Prijzen

all-in prijzen voor jouw stijlvolle koffiehoek

Aankoop van losse koffiemachines

Evenementen en teambuilding

Frequently asked questions

Voor al onze B2B klanten geldt:

 • Gratis onderhoud bij levering.
 • Jaarlijks gratis teambuilding voor vaste klanten.
 • Snelle levertijd, spoedige reacties en één contactpersoon.
 • Gratis Matubu koffie- en espresso-tassen voor horecazaken die langdurig klant zijn.
 • Voordelige kortingen bij koffiemachine met abonnement.

1. Kwaliteit

Onze koffie wordt per 5 kilogram gebrand, waardoor elke boon zijn volledige potentieel bereikt. Elke blend wordt na het branden gemengd, wat een breed scala aan complexe smaken biedt. Uitgebreide tests garanderen consistente en uitmuntende kwaliteit.

2. Sociale en ecologische voetafdruk:

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Als partner van EFICO streven we naar groene en ethische handelspraktijken. We proberen ons productieproces elk jaar milieuvriendelijker te maken.


3. Korte keten:

Matubu Coffee werkt nauw samen met Belgische ambachtslieden en lokale partners, ondersteunt de lokale economie en promoot duurzame handelspraktijken. We zijn trots lid van 100% West-Vlaanderen.

4. Familiale waarden:

Als familiebedrijf bieden we oprechte aandacht, uitgebreide service en dankbaarheid voor het vertrouwen. We zijn meer dan een koffiebranderij; we zijn een gemeenschap.

5. Flexibiliteit & onafhankelijkheid:

Met alle productiemiddelen in eigen bezit zijn we onafhankelijk, wat flexibiliteit en betrouwbaarheid garandeert.

Matubu Coffee biedt op maat gemaakte B2B oplossingen om aan de diverse behoeften van bedrijven te voldoen:

1. All-in Koffieoplossing:

 • Machines: Mogelijkheid tot huurkoop of directe aankoop van koffiemachines.
 • Onderhoud: Gratis onderhoud en afstelling bij vast afnemende klanten.
 • Toebehoren: Inbegrepen bij de all-in prijs, inclusief suiker, melk, en andere benodigdheden.
 • Koffie: Keuze uit diverse koffieblends, met gepersonaliseerde brandingopties.
 • Private label: ontwikkel jouw eigen blend voor jouw eigen zaak.

2. Losse Machineaankoop:

 • Klanten kunnen koffiemachines afzonderlijk aanschaffen voor volledige autonomie.

3. Losse Koffieaankoop:

 • Klanten hebben de mogelijkheid om losse koffie aan te kopen, zowel eenmalig als via abonnementen tegen voordelige tarieven.

4. Evenement en teambuildingsactiviteiten:

 • We staan graag als standhouder op evenementen om onze koffie te laten degusteren.
 • Laat uw team met trots de wereld van koffie verkennen en laat ze hun zelfgebrande koffie mee naar huis nemen.


Deze flexibele B2B oplossingen stellen bedrijven in staat om precies de diensten en producten te kiezen die aansluiten bij hun specifieke wensen en behoeften.

Matubu Coffee ondersteunt lokale ambachtslieden en werkt binnen de korte keten op verschillende manieren:

1. Samenwerking met Belgische ambachtslieden:

We streven ernaar om zoveel mogelijk samen te werken met Belgische ambachtslieden, waaronder lokale leveranciers voor aanvullende producten en diensten.Door deze samenwerkingen ondersteunen we de lokale economie en dragen we bij aan het behoud van ambachtelijke tradities.

2. 100% West-Vlaanderen label:

Matubu Coffee is een trotse partner en labelhouder van 100% West-Vlaanderen. Dit label waarborgt dat al onze productieactiviteiten plaatsvinden op West-Vlaamse grond, waarmee we de lokale identiteit en ambachtelijke waarden bevorderen.

3. Korte keten principes:
We hechten veel belang aan de principes van de korte keten, waarbij de afstand tussen producent en consument zo kort mogelijk is. Door lokale partners te betrekken bij ons productieproces, verminderen we transportkosten, bevorderen we duurzaamheid en versterken we de lokale gemeenschap.

4. Duurzame handelspraktijken:
Onze focus op duurzaamheid omvat niet alleen ecologische overwegingen, maar ook sociale aspecten. We garanderen correcte lonen voor koffieboeren door samen te werken met Braziliaanse coöperaties en ondersteunen ethische handelspraktijken via onze partner EFICO.

Door deze initiatieven te omarmen, draagt Matubu Coffee actief bij aan het bevorderen van lokale ambacht, duurzaamheid en een hechte gemeenschap in West-Vlaanderen.

Ontdek bij Matubu Coffee een wereld van mogelijkheden met onze private label opties. Van de verfijnde smaak van de koffie tot de perfect afgestemde verpakking, we bieden een volledig personaliseerbare ervaring die past bij jouw merk.

Smaak:
Laat je inspireren door onze uitgebreide selectie hoogwaardige koffieblends en werk samen met onze experts om de perfecte smaakprofielen te ontwikkelen die jouw merk tot leven brengen.

Verpakking:
Kies het formaat, de stijl en de kleuren die passen bij de uitstraling van jouw merk. Onze aangepaste verpakkingsopties zorgen voor een professionele presentatie die indruk maakt.

Branding en Logo:
Breng jouw merkidentiteit tot leven met onze mogelijkheden voor branding en logo-integratie. Voeg jouw unieke stempel toe aan de koffieverpakking en laat het resoneren met jouw doelgroep.


Merkessentie:
Bij Matubu Coffee begrijpen we het belang van merkessentie. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat jouw private label koffie niet alleen de smaak, maar ook de diepere betekenis van jouw merk weerspiegelt.

Ontdek de kracht van personalisatie met Matubu Coffee en laat jouw merk schitteren op de koffiemarkt. Neem contact met ons op voor een unieke en op maat gemaakte private label ervaring.

TROTSE PARTNERS VAN